Ett hejdundrande tack till 121 700 tjejer Välkomna tillbaka nästa år

Jo, det var faktiskt 121 700 tjejer som deltog i VårRusets löparfester runt om i Sverige under maj och juni 2015. Vi på VårRuset vill tacka alla tjejer som deltagit i något av våra 18 lopp på någon av våra 17 orter. Ni är grymma! Ett stort tack också till alla våra samarbetspartners som har rest runt med VårRuset för att träffa alla tjejer. I år har vädergudarna inte varit på vår sida - trots det har varje dag varit en fest. Nu börjar vår planering inför VårRuset 2016 och anmälan beräknas öppna i november. Hoppas vi ses!

Grand Finale i Östersund

Sista VårRuset för i år. Östersund var det 18 loppet i den 17 staden sedan starten i Malmö för en månad sedan. Här sken solen och stämningen var på topp. Tack alla tjejer som deltog - vi hoppas vi ses nästa år igen.
Se filmen från kvällen i Östersund >>
Se bilderna från Östersund >>

Hjälp utsatta barn genom SOS Barnbyar

Ett stort tack till alla VårRusets deltagare som hjälper utsatta barn genom att skänka 20 kronor vid anmälan och /eller köpa SOS Barnbyars armband. Ni springer verkligen med hjärtat. Än är inte för sent - armbandet finns till försäljning på alla VårRuset.
Läs mer >>

Sara och Blossom tipsar om mat

Äter du alltid samma frukost? Blir det bara ett hopskrap av rester i lunchlådan, och käkar du mackor till mellis? Här får du 5 filmer med smarta tips från Sara Begner, Coops matinspiratör. Till sin hjälp i köket har hon Blossom, som ställer frågor och provsmakar.
Blossom och Sara snackar mat >>