Anmälan öppnar den 28 oktober

Det börjar bli dags att rycka tag i vänner och kollegor för att förbereda våren! Den 28 oktober öppnar anmälan till Vårruset. 2018 kommer att bli ett fantastiskt Vårruset-år med många sköna nyheter.

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna på respektive ort. Klubbarna har omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer.

Vårruset i samarbete med Barncancerfonden

Vårruset inleder ett nytt samarbete med Barncancerfonden. För varje anmäld deltagare till 2017 års lopp kommer 15 kronor att skänkas till Barncancerfondens arbete med målet att utrota barncancer. Samarbetet sträcker sig inledningsvis över tre år. Anmälan till Vårruset 2017 öppnar lördagen den 29 oktober.
Mer om samarbetet >>

Vårruset finns på Facebook

Du har väl inte missat att Vårruset finns på Facebook. Där hittar du tips, nyheter, inspiration och mycket annat. Gå in och gilla sidan så att du hänger med på det allra senaste.
Till Facebook >>