Nu är anmälan öppen till VårRuset 2015

Låt VårRuset bli en kul grej med kompisarna, en formkoll eller början på ditt nya träningsliv. VårRuset passar alla tjejer - gammal som ung, nyss uppstigen ur soffan som riktigt vältränad. Du kan springa, jogga eller gå banans fem kilometer. Vi vet att du kan!
Till inbjudan och anmälan >>

Datum för alla loppen 2015

2015 genomförs VårRuset för 27:e gången. Premiären sker i Malmö den 4 maj. Finalen i Östersund fem veckor senare; den 4 juni. Anmälan till 2015 års lopp öppnar i slutet av november.
Datum för VårRuset-lopp nästa år >>

Vi ses väl 2015!

Tack alla 123 000 tjejer som var med och skapade underbara Vår Ruset-fester i 17 städer under 2014. Nu håller vi på för fullt med planeringen för den 27:e upplagan av Europas största löparserie för kvinnor. Vår deltagarundersökning visade att de flesta som sprang Vår Ruset är mycket nöjda och vill göra om det. I slutet av november öppnar vi anmälan. Välkommen!

Skiddrottningar sprang VårRuset

Tusentals tjejer, solen tittade fram, och Blossom i högform. VårRusets final i Östersund var precis så lyckad som vi hade hoppats. Här sprang arbetskamrater, systrar, mammor och döttrar. Och en och annan skidåkardrottning.
Läs mer >>

Video som visar VårRuset från ovan

Fly Over använde en radiostyrd helikopter för att göra en annorlunda video från VårRuset i Norrköping. Denna video som visar start- och målområdet från ovan!
Se video >>