Anmälan till VårRuset 2016 har öppnat

Anmälan till alla 18 VårRusetloppen öppnade den 9 november. Välkommen!
Till inbjudan >>

VårRuset är svenskarnas mest populära lopp

Fler svenskar är intresserade av VårRuset än av något annat lopp i Sverige. Det visar en undersökning genomförd av Sponsor Insigth, på uppdrag av Svenska Friidrottsförbundet. Vi är självklart både stolta och glada över resultatet. Och med det vill vi hälsa alla nya och gamla deltagare välkomna till VårRuset 2016. Anmälan öppnar inom kort.
Läs mer om undersökningen >>

121 700 tjejer skapade Vår Rusets löparfester

Hela 121 700 tjejer deltog i Vår Ruset under våren och försommaren 2015. De bidrog alla till att skapa sköna löparfester runt om i Sverige.

Hjälp utsatta barn genom SOS Barnbyar

Ett stort tack till alla VårRusets deltagare som hjälper utsatta barn genom att skänka 20 kronor vid anmälan och /eller köpa SOS Barnbyars armband. Ni springer verkligen med hjärtat. Än är inte för sent - armbandet finns till försäljning på alla VårRuset.
Läs mer >>

Sara och Blossom tipsar om mat

Äter du alltid samma frukost? Blir det bara ett hopskrap av rester i lunchlådan, och käkar du mackor till mellis? Här får du 5 filmer med smarta tips från Sara Begner, Coops matinspiratör. Till sin hjälp i köket har hon Blossom, som ställer frågor och provsmakar.
Blossom och Sara snackar mat >>

Kristina i mål efter 1840 km genom Iran

Nu har Kristina Paltén nått sitt mål efter 184 mils löpning genom Iran under 50 dagar.
– Jag vet inte vad jag ska ta mig till i glädjeruset, jag klättrar högst upp på grinden bredvid, som är låst. Där sträcker jag händerna mot himlen och njuter. Nu är jag klar, jublar Kristina.
Läs mer på Marathon.se >>