Marie Serneholt tar över efter Blossom

Vi är fantastiskt glada och stolta över att kunna presentera presentera Marie Serneholt som Vårrusets nya konferencier. Marie startade sin karriär som riktigt ung i gruppen A-Teens och har nu hunnit bli välkänd och folkkär över hela landet. Numera har hon en solokarriär som artist och har också glänst som programledare i allt från Melodifestivalen till Bingolotto.


Hur känns det att bli Vårrusets nya konferencier?
Jag känner mig väldigt, peppad, hedrad och förväntansfull inför mitt nya uppdrag! Att få åka runt över hela Sverige nästa vår och få träffa alla kvinnor och tjejer som ska delta ser jag otroligt mycket fram emot.

Hur ser din egen träning/löpning ut?
Ska jag var ärlig så är just löpträning något som varit lite av en akilleshäl för mig, men i och med Vårruset nästa vår så känner jag mig mer peppad än någonsin över att få en annan relation till löpning. I övrigt så älskar jag att röra på mig. Har varit aktiv så länge jag kan minnas. Varvar oftast styrketräning med intervallträning och power walks.

Vad tänker du att du kommer tillföra Vårruset?
Jag hoppas att jag kan tillföra energi och positivitet till alla som kommer dyka upp i de olika städerna. Är säker på att stämningen på plats kommer vara superhärlig!

Vad ser du mest fram emot?
Att få resa runt till de olika orterna i vackra försommarsverige och träffa och hänga med alla sköna bönor som ska springa loppet. Man kan ju inte få en bättre start på sommaren 2018!

Vad vill du säga till alla som funderar på att delta i Vårruset?
Dra ihop ditt tjejgäng, eller fråga mamma, eller våga köra själv - det kommer bli en helt fantastisk kväll och jag hoppas innerligt att vi ses nästa år! Låt oss göra 2018 till det bästa Vårruset-året någonsin!