Malmö

Måndag 2 maj kl 18.30

Varmt välkommen ska ni vara till Vårruset i Malmö. Här får du tillsammans med tusentals andra tjejer springa, jogga eller gå fem kilometer runt den vårsköna och löparvänliga Pildammsparken. Start och mål är beläget på John Ericssons väg vid Malmö stadion.

Resultat Tidtagning-klassen

Resultaten för alla i Tidtagning-klassen hittar du här.

Tävlingsområdet

Vårrusets tävlingsområde vid Malmö Stadion är en riktig festplats. Vår duktiga diskjockey spelar skön musik, Blossom peppar, intervjuar och underhåller från scenen. Alla Vårrusets samarbetspartners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.


Tävlings PM

Här kan du hämta tävlings PM som pdf.

Det här är banan

Starten går av stapeln på John Ericsson väg utanför Malmö stadion. Banan sträcker sig genom den vackra Pildammsparken, runt Malmö Idrottsplats och fortsätter sedan på Carl Gustafs väg och åter in på Baltiska vägen. Därefter viker banan in på elljusspåret, runt Tallriken och ner mot Själlandstorg, Roskildevägen tillbaka till målet utanför Malmö stadion. För dig som vill slippa upp- och nedförsbackar är Vårruset perfekt. Dessutom löper du omväxlande på asfalt och grusvägar.


Alla Vårrusare stöttar svensk idrott

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare, du bidrar samtidigt till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna. MAI har en omfattande verksamhet för barn och ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer. Vi på MAI tackar dig för att du springer Vårruset 2016 i Malmö!


Arrangörsklubb

Malmö AI.
Tel: 040-869 00. Telefontid: 10.00 - 15.00. (Lunchstängt 12.00 - 13.00)
Kontaktperson: Paulina Olefors
Adress: Vårruset
Box 5077, 200 71 Malmö.
E-post: varruset@mai.se
MAI:s Vårruset hemsida