Halmstad

Tisdag 3 maj kl 19.00

Välkommen till Vårruset i Halmstad. Här får du springa, jogga eller gå 5 km tillsammans med tusentals andra tjejer genom en grönskande bokskog på Galgberget i Halmstad. Start och mål blir som vanligt på Gipen vid Landalasjön. Hitta hit.

Tävlings PM

Tävlings PM finns nu att hämta som pdf.
Hämta här >> 

Arenan

Vårrusets arena vid Gipen ger en kompakt inramning med start och mål på samma ställe. Vår diskjockey spelar skön musik, Blossom peppar, intervjuar och underhåller från scenen. Vårrusets samarbetspartners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i god tid och njut av stämningen.

Det här är banan

Banan går genom grönskande bokskog på Galgberget och genom militärt övningsområde mot Norra Utmarken. För att minimera trängseln går största delen av banan på asfaltsvägar. En del av banan är grusväg medan start- och målområdet är på gräs. Banan inleder en aning uppför men är totalt sett ganska flack och lättsprungen. När det återstår en kilometer blir det utför innan den avslutande raksträckan leder dig mot mål. Längs banan blir du peppad av både hejarklackar och musik som hjälper dig att känna dig stark under hela loppet.
Hämta bankartan som pdf >> Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig! Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna. På lokal nivå är det Halmstad OK som har en aktiv verksamhet inom både orientering och löpning för såväl ungdomar som äldre.
Facebook

Följ Vårruset Halmstad på Facebook. Där lägger vi löpande ut information och bilder. Du har också chansen att delta i utlottning av fina priser från våra lokala sponsorer.
Till Facebook

Arrangörsklubb

Halmstad OK.
Tel: 070-614 25 70
Adress: Vårruset
c/o Carliden
Valnötsvägen 1
302 56 Halmstad
E-post: varruset@halmstadok.se

UppvärmningspartnerLagerkrans och blommor till pristagarna