Göteborg

Tisdag 10 maj kl 18.45.

Välkommen till VårRuset i Göteborg. Här får du tillsammans med tusentals andra tjejer springa, jogga eller gå fem kilometer i det vårsköna parkområdet Slottsskogen. Start och mål ligger på ängen nedanför Björngårdsvillan.

Anmäl dig här

Anmälningsavgiften för en löpare är 225 kr i Fun Run-klassen och 275 kr i Tidtagningsklassen. Du kan anmäla en eller flera grupper på sex löpare. Varje lag med sex deltagare bjuds på picknick av Coop. Självklart kan du också anmäla dig som individuell löpare.

Innan du fyllt i anmälningsformuläret anger du om du vill:
• Betala direkt hos din Internetbank. VårRuset har avtal med de största bankerna.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• NYHET! Betalning mot faktura nu även för privatpersoner.
• Betala mot faktura. Företag och offentliga förvaltningar kan betala mot faktura vid anmälan av minst ett lag.

Till anmälan >>>

Sista anmälningsdag hittar du här.

I Tidtagningsklassen är anmälan personlig. Nummerlappen får ej överlåtas till en annan deltagare.

Tävlingsområdet

VårRusets tävlingsområde i Slottsskogen är en riktig festplats. Vår duktiga diskjockey spelar skön musik, Blossom peppar, intervjuar och underhåller från scenen. Alla VårRusets samarbetsparners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.

Tävlings PM

Här kan du hämta tävlings PM som pdf.

Det här är banan

VårRusets bana går i Slottsskogen med start (se karta) och mål alldeles nära Björngårdsvillan. Den absolut största delen av banan går på asfaltsvägar kring Slottsskogen. Banan är relativt flack och lättsprungen även om några kortare backar förekommer här och där för att göra den mer omväxlande. På några ställen längs banan finns orkestrar som bidrar med skön musik så att du ska ha kul och känna dig stark under loppet.Spring VårRuset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i VårRuset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som VårRuset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubben. IK Vikingen (Ullevi FK) har omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer och seniorer där klubben tillhör en av de absolut främsta i Sverige.


En stor del av överskottet går till klubbarnas barn- och ungdomsverksamhet.


Arrangörsklubb

Arrangörsklubb: IK Vikingen
Tel: 031-415814.
Adress: Friidrottens Hus, 414 76 Göteborg
E-post: vikingen@ullevi.nu