Norrköping

Måndag 15 maj kl 19.00 vid Medley Centralbadet

Välkommen till Vårruset i Norrköping, vårens stora tjejträff med ...
* tävling, motion & friskvård - 5 km i egen takt
* picknickfest & social samvaro
* gemenskap & trivsel

ANMÄL DIG HÄR >>>

Hämta din nummerlapp

Om du anmäler dig senare än 7 dagar innan Vårruset avgörs måste du hämta nummerlappen på tävlingsplatsen i god tid före första start.

Direktanmälan

Anmälan via Vårruset.se stänger 2 dagar innan evenemanget.
Direktanmälan kan göras på evenemangsplatsen i god tid före första start. Direktanmälningsavgiften är 300 kr i Fun Run klassen och 350 kr i tidtagningsklassen.

Arena/område

Vårrusets arena finns inne på Medley Centralbadets område (i SÖ delen av Norrköping) med sköna gräs- och picknickytor samt utomhusbad. Vår duktiga diskjockey spelar skön musik, Blossom peppar, intervjuar och underhåller från scenen. Alla Vårrusets samarbetspartners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.
Se arenakartan >>

Lokalt PM med information

Här kan du ladda hem vårt lokala PM med viktig information om Vårruset i Norrköping.

Det här är banan

Vårruset i Norrköping har en härlig bana och fantastisk målplats! Start på Dagsbergsvägen och mål inne på badet. Banan är 5 km och går genom parker, på cykelvägar och gator, utefter Motala ström och i Norrköpings centrum. Banan är flack och lättsprungen. Underlaget är till största delen asfalt. En liten ändring av banan har gjorts jämfört med 2016 pga spårvagnstrafiken. I år blir det mer utefter strömmen och över Strömsholmen. På några ställen längs banan finns orkestrar som bidrar med pepp och skön musik så att du ska ha kul och känna dig stark under loppet. Se bankartan >>

Företagstält

Följande gäller för tältplats
De företag, organisationer, föreningar, etc som önskar tältplats inne på Centralbadet för sina deltagande tjejer skall kontakta arrangören och meddela storlek på tältet (yta) samt företagsnamn. Uppgifterna lämnas till varruset@tjalve.nu Göran Blomberg, 011-13 32 85. Plats för tältet skyltas upp och får endast sättas upp på anvisad plats.

Bussbolag ordnar resor ToR Vårruset

Ett antal bussbolag ordar resor ToR Vårruset Norrköping. Sök efter denna information på nätet:
Barks Buss www.barksbuss.com, Buss-Åke Karlsson www.bussake.se, Forssjö Buss www.forssjobuss.se, Hällesta Buss www.hallestabuss.se, Ringarums www.ringarums.se, Ukna Busstrafik www.uknabusstrafik.nu, Åkerbergs Trafik www.akerbergstrafik.se.

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna. Tjalve IFs två sektioner, friidrott och orientering, har omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer.
Intäkterna från Vårruset går i huvudsak direkt ut till sektionernas verksamhet; rekrytering, träning, utbildning och utveckling av föreningens ungdoms-, junior- och seniorverksamhetArrangörsklubb

Tjalve IF (friidrott och orientering).
Tel: 011-13 32 85 , 011-13 38 39. Telefontid: 09.00 - 16.00.
Kontaktperson: Göran Blomberg
Adress: Vårruset, Tjalve IF, Sprängstensgatan 20, 603 79 Norrköping.

E-post: varruset@tjalve.nu
Hemsida: www.tjalve.nu

Arena- och uppvärmningspartner