Norrköping

Måndag 15 maj kl 19.00 vid Medley Centralbadet

Välkommen till Vårruset i Norrköping, vårens stora tjejträff med ...
* tävling, motion & friskvård - 5 km i egen takt
* picknickfest & social samvaro
* gemenskap & trivsel

ANMÄL DIG HÄR >>>

Arena/område

Vårrusets arena finns inne på Medley Centralbadets område (i SÖ delen av Norrköping) med sköna gräs- och picknickytor samt utomhusbad. Vår duktiga diskjockey spelar skön musik, Blossom peppar, intervjuar och underhåller från scenen. Alla Vårrusets samarbetspartners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.
Se arenakartan >>

Det här är banan

Vårruset i Norrköping har en härlig bana och fantastisk målplats! Start på Dagsbergsvägen och mål inne på badet. Banan är 5 km och går på park-/cykelvägar samt gator utefter Motala ström och i Norrköpings centrum. Banan är flack och lättsprungen. Underlaget är till största delen asfalt, men du får springa några korta sträckor på grus och ca 500 meter på Drottninggatans gatsten där även banans enda motlut finns. På några ställen längs banan finns orkestrar som bidrar med pepp och skön musik så att du ska ha kul och känna dig stark under loppet.
Se bankartan >>

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna. Tjalve IFs två sektioner, friidrott och orientering, har omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer.
Intäkterna från Vårruset går i huvudsak direkt ut till sektionernas verksamhet; rekrytering, träning, utbildning och utveckling av föreningens ungdoms-, junior- och seniorverksamhetArrangörsklubb

Tjalve IF (friidrott och orientering).
Tel: 011-13 32 85 , 011-13 38 39. Telefontid: 09.00 - 16.00.
Kontaktperson: Göran Blomberg
Adress: Vårruset, Tjalve IF, Sprängstensgatan 20, 603 79 Norrköping.

E-post: varruset@tjalve.nu
Hemsida: www.tjalve.nu

Arena- och uppvärmningspartner