Norrköping


Torsdag 26 maj kl 19.00 vid Medley Centralbadet

Välkommen till Vårruset i Norrköping, vårens stora tjejträff med ...
* tävling, motion & friskvård - 5 km i egen takt
* picknickfest & social samvaro
* gemenskap & trivsel
Vårruset i Norrköping har en härlig bana och fantastisk målplats! Centralbadet är platsen för start, mål och social samvaro efter loppet. 5 km-banan går via cykelbanor, parkvägar och gator in till centrala Norrköping och sedan tillbaka till badet där målet är beläget.
Loppet arrangeras av GoIF Tjalve.


Arena/område

Vårrusets arena finns inne på Medley Centralbadets område (i SÖ delen av Norrköping) med sköna gräs- och picknickytor samt utomhusbad. Vår duktiga diskjockey spelar skön musik, Blossom peppar, intervjuar och underhåller från scenen. Alla Vårrusets samarbetspartners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.
Se arenakartan >> 

Lokalt PM med information

Här kan du ladda hem vårt lokala PM med viktig information om Vårruset i Norrköping.

Det här är banan

Vårrusets bana går från Centralbadet med start på Dagsbergsvägen och mål inne på badet. Banan är 5 km och går på park-/cykelvägar samt gator vid Motala ström och i Norrköpings centrum. Banan är flack och lättsprungen. Underlaget är till största delen asfalt, men du får springa några korta sträckor på grus och ca 500 meter på Drottninggatans gatsten där även banans enda motlut finns. På några ställen längs banan finns orkestrar som bidrar med pepp och skön musik så att du ska ha kul och känna dig stark under loppet.
Se bankartan >> 

Tältplats

Det kan vara skönt för ert/era lag att ha ett tält att samlas i både före och efter loppet. Vi erbjuder flera möjligheter:
1. Hyr ett färdigt tält
Tillsammans med Rent a Tent har vi tagit fram ett förmånligt erbjudande som innebär att vi bjuder på hela frakt-/utkörningsavgiften, samt lämnar 5 % rabatt på listpriset. Ni väljer själva tält ur deras utbud och får det uppsatt på plats av Rent a Tent www.rentatent.se/norrkoping/ enligt arrangörernas anvisningar. Ni kan även välja till inredning som stolar och bord mm. Prisuppgifter och bokning sker hos Rent a Tent. Ange att det gäller VårRuset, Norrköping 2016 för att få rätt rabatt.
Sista bokningsdag för garanterad tillgång är onsdag 18 maj 2016!

2. Hyr ett omonterat tält
I stort samma regler som i första alternativet, men ni monterar tältet själva. Tältet (och ev. möbler) ligger omonterat vid er tältplats, som arrangören har skyltat upp. Efter arrangemanget monterar Rent a Tent ner tältet åt er. Prisuppgifter och bokning sker hos Rent a Tent. Ange att det gäller Vårruset, Norrköping 2016 för att få rätt rabatt.
Sista bokningsdag för garanterad tillgång är onsdag 18 maj 2016!

Följande gäller för tältplats
De företag, organisationer, föreningar, etc som önskar tältplats inne på Centralbadet för sina deltagande tjejer skall kontakta arrangören och meddela storlek på tältet (yta) samt företagsnamn. Uppgifterna lämnas till tjalve.norrkoping@telia.com Göran Blomberg, 011-13 32 85. Plats för tältet skyltas upp och får endast sättas upp på anvisad plats.
Vi vill minimera antalet bilar inne på Centralbadet och de känsliga gräsytorna. Endast våra sponsorer och samarbetspartners får i nödfall ha bilar inne på området.?Endast våra sponsorer och samarbetspartners har rätt att exponera och marknadsföra sig och sitt varumärke på VårRuset och inne på Centralbadet. Andra banderoller, logotyper, varumärkesskyltar, etc är inte tillåtna. Egna mindre skyltningar med företags-, organisations-, och föreningsnamn får sättas upp efter godkännande av VårRusets arrangör för att undvika uppmärksamhets- och branschkollision med våra sponsorer och samarbetspartners.

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna. GoIF Tjalves två sektioner, friidrott och orientering, har omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer.
Intäkterna från Vårruset går i huvudsak direkt ut till sektionernas verksamhet; rekrytering, träning, utbildning och utveckling av föreningens ungdoms-, junior- och seniorverksamhet
Arrangörsklubb

GoIF Tjalve (friidrott och orientering)
Tel: 011-13 32 85 , 011-13 38 39
Telefontid: 09.00 - 16.00
Kontaktperson: Göran Blomberg

Adress: Vårruset, GoIF Tjalve
Sprängstensgatan 20
603 79 Norrköping
E-post: kansli@tjalve.nu
Hemsida: www.tjalve.nu

Arena- och uppvärmningspartnerBussresor

De senaste åren har nedanstående bussbolag ordnat resor till Vårruset i Norrköping.
Ta kontakt – de kan ta dig/er smidigt, säkert, bekvämt och väldigt trevligt till årets löparfest!
Det är bussbolagen som erbjuder denna tjänst vid tillräckligt stort intresse. Bussarna kommer att fyllas med andra deltagare och anländer och avgår från Centralbadet på tider som är anpassade speciellt för Vårruset-deltagarna.
Bussbolagen beslutar om resekostnad, vilka orter/ hållplatser man passerar på väg till Norrköping, etc.
Kontakta därför nedanstående bussbolag om du, eller din grupp, vill åka smidigt och bekvämt till VårRuset i Norrköping.

Bussbolag/Ort/Telefon/E-post/Hemsida
Barks Buss, Grytgöl, 0122-501 19, info@barksbuss.se, www.barksbuss.se
Buss-Åke Karlsson AB, Vikbolandet, 0125-402 00, info@bussake.se, www.bussake.se
Forssjö Buss AB, Katrineholm, 0150-391 71, info@forssjobuss.se, www.forssjobuss.se
Hällesta Buss, Hällestad, 0122-505 92, info@hallestabuss.se, www.hallestabuss.se
Ringarums Busstrafik AB, Ringarum, 0121-303 00, ringbus@ringarums-busstrafik.se, www.ringarums.se
Sönebuss AB, Västervik, 0490-130 00, kenneth.pettersson@sonebuss.se, www.sonebuss.se/
Ukna Busstrafik AB, Överum, 0493-500 21, info@uknabusstrafik.nu, www.uknabusstrafik.nu
Åkerbergs Trafik AB, Trosa/Vagnhärad/Nyköping, 0156-340 00, info@akerbergstrafik.se, www.akerbergstrafik.se