Gävle
Måndag 16 maj kl 19.00

Start och mål vid Högskolan/Regementsparken.
Banan går in till centrala Gävle och tillbaka till Högskolan/Regementsparken.

Tävlings PM

Här kan du hämta tävlings PM som pdf.

Banbeskrivning Vårruset i Gävle

Banan slingrar sig efter den natursköna miljön kring Gavleån som passeras på fyra platser. Till allra största delen löper man på gator och cykelvägar med asfalt som underlag. Sista kilometern löps på grus.

KartanStartplatsen

Starten ligger på Kungsbäcksvägen. Till höger ligger Högskolan (som tidigare var hem för Hälsinge Regemente) och till vänster lockar målet i den natursköna Regementsparken med sina lummiga träd och med inbjudande gräsmattor som gjorda för picknick.

På startplatsen kan du från 17.30, när vi slår upp portarna, besöka sponsorbyn och bland annat delta i deras tävlingar. Du kan också hämta ut picknick-påsen. Det blir underhållning från scenen och gemensam uppvärmning kl. 18.40 under ledning av Friskis&Svettis.

Vårrusets informationsplats finns i paviljongen vid start & målplatsen i Regementsparken. Värdesaker kan lämnas in i informationen före loppet. OBS, detta gäller ej väskor, ryggsäckar och liknande, vilka kan lämnas på separat plats som dock är obevakad.
Öppettider: 16.30-18.30Målet

När du går i mål i Regementsparken har du gjort dig väl förtjänt av din medalj. Du får också en påse full med produkter från våra sponsorer. När det är avklarat kan du hitta en plats på den stora härliga solbelysta gräsmattan i parken och umgås med alla andra glada tjejer! Och lyssna till underhållningen och VårRusets speaker och konferencier. Ni som springer i ett lag kan dessutom njuta av den picknickpåse som laget får.


Arrangörsklubb

Gefle IF Friidrott
Tel: 026-54 55 50
Kontaktperson: Karin Wood

Adress: Vårruset
Gavlehovsvägen 17
806 33 Gävle
E-post: kansliet@gefleif.se