Gävle

Måndag 16 maj kl 19.00.

Start och mål vid Högskolan/Regementsparken.
Banan går in till centrala Gävle och tillbaka till Högskolan/Regementsparken.

Anmäl dig här

Anmälningsavgiften för en löpare är 225 kr i Fun Run-klassen och 275 kr i Tidtagningsklassen. Du kan anmäla en eller flera grupper på sex löpare. Varje lag med sex deltagare bjuds på picknick av Coop. Självklart kan du också anmäla dig som individuell löpare.

Innan du fyllt i anmälningsformuläret anger du om du vill:
• Betala direkt hos din Internetbank. VårRuset har avtal med de största bankerna.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• NYHET! Betalning mot faktura nu även för privatpersoner.
• Betala mot faktura. Företag och offentliga förvaltningar kan betala mot faktura vid anmälan av minst ett lag.

Till anmälan >>>

Sista anmälningsdag hittar du här.

I Tidtagningsklassen är anmälan personlig. Nummerlappen får ej överlåtas till en annan deltagare.

Tävlings PM

Här kan du hämta tävlings PM som pdf.

Banbeskrivning Vår Ruset i Gävle

Banan slingrar sig efter den natursköna miljön kring Gavleån som passeras på fyra platser. Till allra största delen löper man på gator och cykelvägar med asfalt som underlag. Sista kilometern löps på grus.

KartanStartplatsen

Starten ligger på Kungsbäcksvägen. Till höger ligger Högskolan (som tidigare var hem för Hälsinge Regemente) och till vänster lockar målet i den natursköna Regementsparken med sina lummiga träd och med inbjudande gräsmattor som gjorda för picknick.

På startplatsen kan du från 17.30, när vi slår upp portarna, besöka sponsorbyn och bland annat delta i deras tävlingar. Du kan också hämta ut picknick-påsen. Det blir underhållning från scenen och gemensam uppvärmning kl. 18.40 under ledning av Friskis&Svettis.

Vår Rusets informationsplats finns i paviljongen vid start & målplatsen i Regementsparken. Värdesaker kan lämnas in i informationen före loppet. OBS, detta gäller ej väskor, ryggsäckar och liknande, vilka kan lämnas på separat plats som dock är obevakad.
Öppettider: 16.30-18.30
Målet

När du går i mål i Regementsparken har du gjort dig väl förtjänt av din medalj. Du får också en påse full med produkter från våra sponsorer. När det är avklarat kan du hitta en plats på den stora härliga solbelysta gräsmattan i parken och umgås med alla andra glada tjejer! Och lyssna till underhållningen och VårRusets speaker och konferencier. Ni som springer i ett lag kan dessutom njuta av den picknickpåse som laget får.Arrangörsklubb

Gefle IF Friidrott.
Tel: 026-54 55 50.
Kontaktperson: Karin Wood
Adress: Vår Ruset,
Gavlehovsvägen 17, 806 33 Gävle.
E-post: kansliet@gefleif.se