Stockholm
Tisdag 24 maj kl 19.00

Välkommen till den andra av två Vårruset-dagar i Stockholm. Här får du tillsammans med tusentals andra tjejer springa, jogga eller gå fem kilometer i det vårsköna parkområdet vid Fiskartorpet/Stora skuggan. Start och mål ligger vid universitetsområdet Frescati.

Ge bort en startplats

Här kan du läsa mer om hur du köper ett presentkort.

Tävlings PM

Finns att hämta här >>

Evenemangsområde

Vårrusets evenemangsområde vid Stora Skuggan är en riktig festplats. Vår duktiga diskjockey spelar skön musik, Blossom peppar, intervjuar och underhåller från scenen. Alla Vårrusets samarbetsparners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.

Det här är banan

Vårrusets bana går på Norra Djurgården med start (se karta) och mål alldeles nära Stora Skuggan och Stockholms universitet. Den absolut största delen av banan går på asfaltsväg, men du får springa en kortare sträcka på grus och cirka 300 meter på gräs under banans första kilometer. Banan är relativt flack och lättsprungen även om några kortare backar förekommer här och där. På några ställen längs banan finns orkestrar som bidrar med pepp och skön musik så att du ska ha kul och känna dig stark under loppet.Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna. Hässelby SK och Spårvägen FK har båda omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer. På junior- och seniorsidan tillhör båda klubbarna de absolut främsta i Sverige.


Arrangörsklubbar

Arrangörsklubbar: Hässelby SK och Spårvägens FK
Tel: 08-545 66 440

Adress: Vårruset
Box 151 24
167 15 Bromma
E-post: info@varruset.se

UppvärmningspartnerUnderhållningssponsor