Stockholm

Tisdag 24 maj kl 19.00.

Välkommen till den andra av två VårRuset-dagar i Stockholm. Här får du tillsammans med tusentals andra tjejer springa, jogga eller gå fem kilometer i det vårsköna parkområdet vid Fiskartorpet/Stora skuggan. Start och mål ligger vid universitetsområdet Frescati.


Anmäl dig här

Anmälningsavgiften för en löpare är 225 kr i Fun Run-klassen och 275 kr i Tidtagningsklassen. Du kan anmäla en eller flera grupper på sex löpare. Varje lag med sex deltagare bjuds på picknick av Coop. Självklart kan du också anmäla dig som individuell löpare.

Innan du fyllt i anmälningsformuläret anger du om du vill:
• Betala direkt hos din Internetbank. VårRuset har avtal med de största bankerna.
• Betala med Visa eller MasterCard.
• NYHET! Betalning mot faktura nu även för privatpersoner.
• Betala mot faktura. Företag och offentliga förvaltningar kan betala mot faktura vid anmälan av minst ett lag.

Till anmälan >>>

Sista anmälningsdag hittar du här.

I Tidtagningsklassen är anmälan personlig. Nummerlappen får ej överlåtas till en annan deltagare.

Ge bort en startplats

Här kan du läsa mer om hur du köper ett presentkort.

Tävlings PM

Finns att hämta här >> 

Tävlingsområdet

VårRusets tävlingsområde vid Stora Skuggan är en riktig festplats. Vår duktiga diskjockey spelar skön musik, Blossom peppar, intervjuar och underhåller från scenen. Alla VårRusets samarbetsparners finns på plats med tävlingar, provsmakningar och försäljning. Kom hit i tid och njut av stämningen.

Det här är banan

VårRusets bana går på Norra Djurgården med start (se karta) och mål alldeles nära Stora Skuggan och Stockholms universitet. Den absolut största delen av banan går på asfaltsväg, men du får springa en kortare sträcka på grus och cirka 300 meter på gräs under banans första kilometer. Banan är relativt flack och lättsprungen även om några kortare backar förekommer här och där. På några ställen längs banan finns orkestrar som bidrar med pepp och skön musik så att du ska ha kul och känna dig stark under loppet.
Hyr ett eget tält

Det finns möjlighet att hyra ett eget tält vid VårRuset. Vi sätter upp och plockar ned tältet som placeras på start- och målområdet.

Information om hur du hyr tält hittar du här. >> 

Spring VårRuset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i VårRuset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som VårRuset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna. Hässelby SK och Spårvägen FK har båda omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer. På junior- och seniorsidan tillhör båda klubbarna de absolut främsta i Sverige.Arrangörsklubbar

Arrangörsklubbar: Hässelby SK och Spårvägens FK.
Tel: 08-545 66 440.
Adress: Vår Ruset,
Box 15124, 167 15 Bromma.
E-post: info@varruset.se

UppvärmningspartnerUnderhållningssponsor