Träningsinspiration inför Vårruset

Vill du komma igång med din löpning, eller är du redan igång men behöver en kick för att utveckla din träning? Då har du kommit rätt för vi har inspirationen och guidningen till träningen! Löptränings expert Anders Szalkai har gjort ett specialkomponerat träningsprogram på sex nivåer inför Vårruset 2017.

Träningsprogrammen för Vårruset finns på på sex nivåer och sträcker sig över 10 veckor. Programmet är webb-baserat och du får utförliga träningsbeskrivningar vecka för vecka och för varje träningspass. Träningsbeskrivningen kompletteras med instruktions och inspirations videos.
Du väljer nivå utifrån din ambition och utifrån din träningsstatus. Allt från att "elitspringa" 5 km-sträckan på 20 minuter till att klara loppet helt utan tidsstress med en blandning av löpning och gång. Målet är att programmen ska motivera dig till regelbunden och varierad träning under 10 veckor som tar dig till din bästa form till Vårruset i din stad.
Här köper du träningsprogrammen

Klicka på länken nedan för att komma till samlingssidan för alla Vårruset. Klicka in till din stads program och där ser du tablån med programmets olika nivåer. Klicka på "info" så får du en beskrivning på den nivå du klickat in på. Välj den nivå som passar in på dig. Ett program kostar 210:-.
Känner du att du valt fel nivå går det alltid att byta genom att kontakta tränaren på e-post: szalkai@marathon.se och hinner du inte träna klart med programmet till Vårruset har du kvar programmet 4 veckor efter ditt Vårruset.

Till träningsprogrammen för Vårruset 2017.
Träningsprogrammet startar 10 veckor innan respektive Vårruset.