Anmälan öppen till VårRuset 2015

Låt VårRuset bli en kul grej med kompisarna, en formkoll eller början på ditt nya träningsliv. VårRuset passar alla tjejer - gammal som ung, nyss uppstigen ur soffan som riktigt vältränad. Du kan springa, jogga eller gå banans fem kilometer. Vi vet att du kan!
Till inbjudan och anmälan >>

Datum för alla loppen 2015

2015 genomförs VårRuset för 27:e gången. Premiären sker i Malmö den 4 maj. Finalen i Östersund fem veckor senare; den 4 juni. Anmälan till 2015 års lopp öppnar i slutet av november.
Datum för VårRuset-lopp nästa år >>

Louise Wiker: Beslutsamhet

– Jag tänker så här, vill man hålla sig frisk, stark och orka med det övriga livet, då får man bestämma sig för att jobba för det, skriver landslagslöparen Louise Wiker i sin blogg här på Marathon.se
– Byt tv-tid mot träningstid, turas om med grannen att passa barnen, träna när barnen har aktivitet/träning, utnyttja ev. friskvårdstimme (stå på dig om chefen säger att det inte finns tid, ni vinner båda på att du tränar), träna innan övriga familjen vaknar, ta med löparskorna på tjänsteresan, möjligheterna är oändliga, om du vill!
Läs Louise Wikers blogg >>

Video som visar VårRuset från ovan

Fly Over använde en radiostyrd helikopter för att göra en annorlunda video från VårRuset i Norrköping. Denna video som visar start- och målområdet från ovan!
Se video >>