Vårruset växer med tre nya städer

Vårruset, världens största motionsserie för tjejer, blir ännu större. Inför turnén 2017 tillkommer Helsingborg, Kalmar och Falun som nya städer, och totalt beräknas över 110 000 tjejer delta vid något av de 20 stoppen runt om i landet. Vårruset 2017 har premiär i Malmö den 2 maj och avslutas i Östersund den 13 juni. Anmälan till vårens lopp öppnar lördagen den 29 oktober.
Läs mer här >>

Snart öppnar anmälan till Vårruset 2017

Den 29 oktober öppnar vi anmälan till alla Vårrusets lopp. Då kan du se vilket datum Vårruset kommer till just din ort. Vi har dessutom flera spännande nyheter inför 2017 - håll koll här på hemsidan, facebook och nyhetsbrev.

Vårruset i samarbete med Barncancerfonden

Vårruset inleder ett nytt samarbete med Barncancerfonden. För varje anmäld deltagare till 2017 års lopp kommer 15 kronor att skänkas till Barncancerfondens arbete med målet att utrota barncancer. Samarbetet sträcker sig inledningsvis över tre år. Anmälan till Vårruset 2017 öppnar lördagen den 29 oktober.
Mer om samarbetet >>

Vårruset finns på Facebook

Du har väl inte missat att Vårruset finns på Facebook. Där hittar du tips, nyheter, inspiration och mycket annat. Gå in och gilla sidan så att du hänger med på det allra senaste.
Till Facebook >>

Kika på bilderna från Vårruset 2016

Under fliken bilder i översta menyraden hittar du bilder från flera av Vårrusets lopp. Du som aldrig har sprungit Vårruset - gå in och kika och känn glädjen, gemenskapen och den spirande, pirrande våren. Du som varit med förr - titta och känn igen dig.
Några bilder från Stockholm >>

Spring Vårruset och stötta svenska idrottare

Som deltagare i Vårruset är du viktig. Inte bara för att du gör loppet trevligare. Du bidrar till ett bättre och starkare idrottssverige. Det överskott som Vårruset genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten via arrangörsklubbarna på respektive ort. Klubbarna har omfattande verksamhet för ungdomar, juniorer, seniorer, veteraner och motionärer.