Första kvällen i Stockholm lockade 13 000

Precis som vanligt var stämningen rejält hög när VårRuset kom till Stockholm. Elisabet Högerberg, FM MHS Karlberg, vann tidtagningsklassen på 18:42. Bra jobbat! Men i VårRuset är alla tjejer vinnare oavsett tid. Ett stort tack till alla deltagare som gjorde kvällen till en succé. Och äntligen är Hillevi Wahl tillbaka. Läs Hillevis blogg från kvällen här >>
Se bilderna från Stockholm den 25 maj >>

Hjälp utsatta barn genom SOS Barnbyar

Ett stort tack till alla VårRusets deltagare som hjälper utsatta barn genom att skänka 20 kronor vid anmälan och /eller köpa SOS Barnbyars armband. Ni springer verkligen med hjärtat. Än är inte för sent - armbandet finns till försäljning på alla VårRuset.
Läs mer >>

Solig succé i Karlstad

14:e upplagan av VårRuset Karlstad blev en solig succé!
I år lockade Vårruset i Karlstad 8805 tjejer till arrangemanget på Sunsta. Deltagarsiffran är en ökning från ifjol vilket arrangörsföreningen IF Göta Karlstad är mer än nöjda med!
Se bilderna och läs om kvällen >>

5 000 tjejer sprang VårRuset i Västerås

Runt 5 000 sprang/gick banan genom centrala Västerås med start och mål vid Lögarängen. Glada skratt bland deltagare och publik, trots vädret med regn och rusk. Som vanligt fanns underhållning efter banan, bland annat med trotjänarna Sitting Ducks med sin 60- och 70-talsmusik. Blossom Tainton Lindquist, alltid lika glad och trots vädret satt en del av tjejerna kvar i gröngräset och åt av picknickkassen sponsrad av Coop och hade det trevligt tillsammans. Tack för i år alla funktionärer, löpare, sponsorer och andra samarbetspartners.
Artikel och bilder i VLT >>

Drygt 6 000 tjejer sprang i Gävle

Omkring 6 000 tjejer sprang under måndagskvällen Vårruset på Gävles gator. Frida Mitchold från Arvika var först i mål före GIF:s Moa Enmark och de senaste två årens vinnare Annika Löfström. Coverbandet Partypistolerna såg till att stämningen blev hög denna soliga men lite kyliga vårkväll.
Läs artikel i Gefle Dagblad >>
Se bilder från loppet >>

Över 100 000 anmälda

Den 8 maj var 102 218 löpare anmälda till Vår Ruset. De tre största loppen är Göteborg den 11 maj, Stockholm den 25 maj och Stockholm den 26 maj som alla har över 10 000 anmälda.
Anmälan är fortfarande öppen till 14 av årets 18 Vår Ruset-lopp så antalet anmälda kommer att öka.
Anmälan är öppen >>

Anmäl dig till VårRuset 2015

Låt VårRuset bli en kul grej med kompisarna, en formkoll eller början på ditt nya träningsliv. VårRuset är ett lopp för tjejer - gammal som ung, nyss uppstigen ur soffan som riktigt vältränad. Du kan springa, jogga eller gå banans fem kilometer. Vi vet att du kan!
Till inbjudan och anmälan >>

Coop bjuder på fräsch och god picknick

Nu är det klart vad picknicken från Coop innehåller. Se till att anmäla ett lag med sex deltagare, så får ni dessa läckerheter efter att ha sprungit, joggat, eller gått VårRuset.
Det här är picknicken från Coop >>

Sara och Blossom tipsar om mat

Äter du alltid samma frukost? Blir det bara ett hopskrap av rester i lunchlådan, och käkar du mackor till mellis? Här får du 5 filmer med smarta tips från Sara Begner, Coops matinspiratör. Till sin hjälp i köket har hon Blossom, som ställer frågor och provsmakar.
Blossom och Sara snackar mat >>

Datum för alla loppen 2015

2015 genomförs VårRuset för 27:e gången. Premiären sker i Malmö den 4 maj. Finalen i Östersund fem veckor senare; den 4 juni.
Datum för VårRuset-lopp nästa år >>